Reparatie en onderhoudReparaties en ontwerpen

Bij Juwelier Luitjens kunt u uw eigen sieraden laten ontwerpen, repareren en restaureren. Door met zorg te kijken naar de mogelijkheden van het materiaal en de wensen kunnen we uw sieraden weer een nieuw leven geven.

 

Ontwerpen

Het ontwerpen van een sieraad is een creatief proces. In dit proces gaan wij samen met u brainstormen om tot een sieraad te komen wat helemaal naar uw idee en smaak is. Wij zullen dit uitwerken in een schets om u een globale indruk te geven. Met onze kennis en middelen zullen wij uw droomsieraad vervolgens in ons eigen atelier vervaardigen.

 

Reparaties

Dankzij onze jarenlange ervaring, specialisme en ons vakmanschap kunnen wij elke reparatie van goud of zilver uitvoeren. Dit doen we dan in ons eigen atelier, in enkele gevallen besteden wij de opdracht uit aan onze goudsmid buitenshuis. Wanneer u met een beschadigd of kapot sieraad bij ons komt, kunnen wij u meestal direct adviseren over de mogelijkheden. Het sieraad gaat vervolgens naar het atelier voor een prijsopgave, deze bellen wij doorgaans binnen een week door. Pas nadat u akkoord bent gegaan met de offerte voeren wij de reparatie voor u uit.

 

Vermaken of restaureren van bestaande sieraden

Heeft u sieraden die u niet (meer) draagt? Wij denken graag met u mee over het restaureren of vermaken ervan. Dit zodat u een sieraad weer met plezier kunt dragen.

 

Tijd

Wij besteden graag aandacht aan uw sieraad om tot een mooi resultaat te komen, dit vraagt tijd. Gaat het om een grote verbouwing of een compleet nieuw ontwerp? Dan is de geschatte tijd 4 a 6 weken.

 

Horlogereparaties

Ook voor uw horlogereparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Onze horlogemaker heeft de juiste diploma’s en is bevoegd om in ons eigen atelier service te bieden en onderhoud uit te voeren aan de meeste horlogemodellen.