Gaatjes schieten


Wij schieten weer gaatjes!!


Bij Juwelier Luitjens beschikken wij over de juiste apparatuur en certificaten om gaatjes in het oor te schieten. Let wel, het gaat hier uitsluitend om gaatjes in de oorlel, voor alle overige piercings (in kraakbeen) kunt u enkel terecht bij een officiële piercer. Wij schieten gaatjes bij de leeftijd vanaf 4 jaar. Dit omdat het, naar onze mening en ervaring, op jongere leeftijd vaak niet goed begrepen wordt door kinderen en zij zodoende enorm overstuur kunnen raken.


Voor het schieten van gaatjes werken wij niet meer met de "schietpistolen". We hebben kleine cassettes waar de door het kind of ouder gekozen oorknopje al in zit. De oorknopjes zijn gemaakt van chirurgisch staal, zodat de kans op ontstekingen erg klein is. Wij "schieten" de gaatjes met twee man tegelijkertijd.


Als klant heeft u keuze uit verschillende oorknopjes, bloemetjes met zirkonia (in verschillende kleuren), lieveheersbeestjes, smiley's en meer. Uiteraard hebben wij ook nog de standaard oorknopjes. Wij adviseren om de eerste oorknopjes minimaal zes weken in de laten zitten en het gaatje de eerste dagen goed te behandelen met ontsmettingsmiddel. Wanneer u de gaatjes laat schieten bij Juwelier Luitjens betaald u hiervoor €29,50. Dit bedrag is inclusief het schieten, de uitgekozen oorknopjes en een flesje ontsmettingsmiddel.